Laden...

NIEUWS

02 Oktober, 2015
Second Home International 2015

 

 

Het is alweer bijna oktober en dat betekent.....dat de Second Home International er weer aan komt!

 

Wij staan er samen met onze partners en bieden u de mogelijkheid om direct te investeren om zo de hoogste korting en het hoogste rendement te kunnen behalen!

 

Ook deze editie zal Monarch Recreatie weer aanwezig zijn op deze beurs, dit doen we nmet drie prachtige nieuwe woningen! Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan nieuwe types met een unieke uitstraling. Een uitstraling die past bij de kwaliteit en luxe die Monarch Recreatie aan haar klanten biedt!

Natuurlijk kunnen we nu nog geen foto’s laten zien van de nieuwe woningen. Zoals elke editie van de beurs wil Monarch Recreatie deze woningen als eerst showen op de Second Home International in Utrecht.

Want ook dit jaar staan wij op de Second Home International met onze partner Europarcs! Breng een bezoek aan de beurs en zie wat voor moois Monarch Recreatie dit jaar meeneemt naar de Second Home International in Utrecht.
 

Tot ziens op dé beurs voor uw tweede huis op 2/3/4 oktober!

 

Klik op de afbeelding hieronder en maak u bezoek nog leuker want via deze link kunt u gratis kaarten bestellen, speciaal voor u als bezoeker, klant en of relatie! 

 

 

 

 

 

 

03 Juni, 2015
Gloednieuw de zomer in met de Lumiere

 

De afgelopen tijd heeft Monarch Recreatie zeker niet stil gezeten! 

We zijn harder dan ooit gegaan, met veel open dagen en prachtige uitzendingen van House Vision. 

Deze afgelopen periode hebben we vele nieuwe investeerders mogen verwelkomen bij Monarch Recreatie. 

Van mensen die zekerheid in hun investeringen zoeken met een hoog rendement, tot mensen die een vakantieplekje zoeken!

 

Nieuwe periode en een nieuwe uitvoering....

 

Nu we de zomer tegemoet gaan zullen we ook zeker niet achterover gaan leunen. Tenslotte is onze business de vakantie business. Dus vakantieperiodes betekenen voor ons nog harder aan de bak dan normaal!

 

Een al oude uitspraak is er één die op het lijf van Monarch Recreatie geschreven is, namelijk:

Daar waar creativiteit vloeit, bloeien nieuwe ideeën op!

 

Daarom kondigt Monarch Recreatie met grote trots nog een keer de Pavillon Lumière aan. Een woning met bijzonder veel mogelijkheden. Het biedt veel ruimte voor gezinnen en families. Maar kan ook voor bedrijfsuitjes perfect geschikt zijn. Of voor die mensen die iets meer ruimte en luxe zoeken in hun vakantieverblijf. Maar nu in een andere uitvoering dan voorheen gepresenteerd. 

 

De Pavillon Lumière is er voor iedereen, nu vanaf een scherpe prijs en te plaatsen op een paar prachtige en grote kavels (eigen)grond. Informeer hier naar de mogelijkheden.

 

Een nieuwe woning met gigantisch veel mogelijkheden, voor kleine tot grote groepen geschikt en een uniek stukje vakmanschap.

 

 

 

 

Villapark de Rijp 

Ook is Monarch recratie erg druk geweest op Villapark de Rijp, niet alleen loopt het hier storm…..we zijn zelfs de laatste fase al in gegaan! Na verschillende succesvolle open dagen hebben we de stap gemaakt naar het laatste veld voor onze vakantiewoningen.

 

Op Villapark de Rijp bieden wij voor uw investering, hoge rendementen en veel zekerheid…en bovenal gegarandeerd!!

 

Nu moeten we eerlijkheidshalve wel toegeven, deze laatste fase betekent ook dat u er snel bij moet zijn! Want tenslotte, wie het eerst komt wie het eerst maalt!

 

 

Zoals u ziet we blijven zeker niet stilzitten en we hopen u dan ook snel te zien tijdens één van onze open dagen in de komende weken. En grijp u kans want in de komende periode komt er ook nog post bij u op de mat....kunt u niet wachten neem dan contact met ons op! 

 

Dien hier uw bel mij terug aanvraag in!

21 Januari, 2015
Nieuw project, Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn Overijssel - Bungalowpark direct aan het water in Giethoorn.
 
Een heerlijke vakantie in hartje centrum van Giethoorn.. Wie wil dat nu niet?
 
In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!
 
Het Venetië van het Noorden
Het bungalowpark bied u een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 schiereilanden aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met de karakteristieke boogbruggen en grachten, vormt het vakantiepark een klein waterdorp op zich. De ruime vakantiewoningen zijn geschikt voor 2, 4 ,6 of 12 personen en voorzien van alle luxe, ruimte en rust die u zich maar wenst tijdens uw vakantie. Wat dacht u van meerdere badkamers, een moderne keuken en een schitterende nautische of moderne inrichting? 
03 Oktober, 2014
Najaar editie Second Home Beurs Utrecht

Nadat we in de voorjaar een mooie editie van de Second Home beurs hadden gehad moesten we even wachten. Maar in oktober was het dan zo ver, de najaar editie van de Second Home beurs. Een mooie gelegenheid voor Monarch Recreatie en haar partners om de nieuwe vakantiewoningen te introduceren.

De Second Home beurs vind 2 keer per jaar plaats in Utrecht, in de Jaarbeurs. Deze editie vond plaats in hal 12, prachtig gelegen aan het water. We kunnen inmiddels bijna zeggen dat we alle hallen van de Jaarbeurs hebben gehad. Voor ons is dit van belang vanwege het plaatsen van de woningen in de hal. Vanwege de nogal forse woningen die wij bouwen is het geen gegeven dat deze zomaar naar binnen kunnen. Elke editie is dan ook de vraag of de woningen door de deur passen, hoe we de stand indelen en wanneer we de hal in mogen

.

Jelte Rintjema, de ondernemer achter Monarch Recreatie, steekt altijd veel tijd en moeite in de beurs. Samen met Richard Hooijer gaan ze weken voor de beurs al aan de slag. Het maken van tekeningen, het maken van de planning en de inkopen doen is tijdrovend.  Toch doen we dit als organisatie met veel plezier, omdat het resultaat ‘de beursstand’ het altijd weer de moeite waard maakt. We kijken nu al uit naar de volgende editie in maart! 

 

Top aanbod
 

Hackfort

Van een particulier nu in de aanbieding een type Hackfort met drie slaapkamers, ruime badkamer, separaat tweede toilet,...

175.000,00
 

Velthorst de Luxe

Van particulier: prachtige 4 pers. vakantiewoning compleet met kavel grond !!

125.000,00