Laden...

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide, Zuid-Limburg op z’n best!

 

Resort Brunssummerheide, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een TOPLOCATIE! Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken. Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en genieten van de rust uitstekend samen gaan. De plaatsen Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen met de auto op slechts 20 minuten rijafstand van het park. Het resort is compleet met prachtig gelegen hoofdgebouw met schitterend uitzicht over de Zeekoelen. Resort Brunssummerheide staat voor uw rust en pure luxe!


 

 
 
 

Rust en luxe

Wilt u genieten van het Bourgondische, Limburgse leven door mooie fiets- of wandeltochten te maken of door lekker te relaxen op een zandstrand: boek dan één van de prachtige vakantievilla’s op Resort Brunssummerheide. De luxe vakantievilla’s staan zonder uitzondering op een ruime kavel met een mooi aangelegde tuin, een heerlijk terras en ze beschikken over een eigen parkeerplaats.Vrij uitzicht
Op Resort Brunssummerheide komen uw ogen tot rust: verschillende vakantievilla’s hebben, door het onderlinge hoogteverschil, vrij uitzicht op de recreatievijver.

 

 
 
 

Absolute toplocatie

Resort Brunssummerheide grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een absolute TOPLOCATIE!

 Adembenemend
De ligging van Resort Brunssummerheide is echter om meer redenen werkelijk adembenemend. Nergens in Nederland vindt u een park dat is omringd door zoveel schoonheid en natuur.Bezienswaardigheden op korte afstand
Resort Brunssummerheide is een ideale uitvalsbasis om natuurlijke en stedelijke pracht te bezoeken. De eindeloze fiets- en wandelroutes, het drielandenpunt, de Sint Pietersberg, diverse kastelen en de geweldige steden Aken, Luik en het gezellige Maastricht: het ligt allemaal op slechts 20 minuten rijafstand.

 

 
 
 

Zwemmen aan een zandstrand

Ontdek het zwemmen aan het zandstrand in de Zeekoelen: een heerlijke en natuurlijke zwemvijver op Resort Brunssummerheide! De ligging is prachtig, tussen de heuvels, met zandstrandjes om te zonnen en grasvelden tussen de bomen. Voor kinderen zijn er leuke speeltoestellen zoals een levensgroot damspel, een volleybalveld en een groot springkussen.


Speeltuin
Een hapje en drankje kunt u nuttigen bij De Hartige Hap. Direct bij de ingang van Resort Brunssummerheide bevindt zich verder de speeltuin. Een terrein voor veel speelen sportmogelijkheden en ongekend plezier. Kinderen kunnen springen op het grote springkussen, uitdagende speeltoestellen beklimmen en ook nog een potje dammen op het megagrote dambord.Lounge terras
Lekker in het zand spelen en kliederen kan natuurlijk ook! Wat is er heerlijker dan genieten van de zon, het strand en een verrukkelijk frietje of broodje op het mooie lounge terras. Verwen de kinderen met een waterijsje en geniet van een dagje lekker niets doen!

 
 
 

Ontspanning in de natuur

De Brunssummerheide is een groene oase waar heide, bos, zandvlaktes en de Rode Beek het landschap tot een kleurrijk decor maken. In dit unieke natuurgebied leven planten en dieren die elders in Nederland nauwelijks voorkomen. De heide wordt begraasd door een schaapskudde Schoonebekers.

Historische plaats
Voor de wandelaars zijn er wandelroutes, voor de fietsers is er een netwerk met fietsknooppunten en voor de mountainbikers zijn er, evenals voor de ruiters en de menners, speciale routes uitgezet. Brunssum is één van de oudste plaatsen in ons land waar mensen zich vestigden en kent een rijke geschiedenis. Van het stenen tijdperk en de Romeinse invloed tot aan de steenkoolwinning in de twintigste eeuw zijn nog veel sporen terug te vinden.

Groenmetropool
Brunssum maakt deel uit van de Groenmetropool wat een nieuwe benaming is voor het voormalige mijngebied. U kunt kennis maken met de Groenmetropool via twee toeristische routes die zowel per auto als met de fiets te volgen zijn.


 

 
 
 

Recreatiewoningen en kavels

EuroParcs heeft een ruime keuze aan recreatiewoningen. Echter is een recreatiewoning op maat ook geen probleem. Wij bespreken alle opties en mogelijkheden graag met u. U heeft bij EuroParcs uiteraard ook een vrije keuze in de locatie waar uw recreatiewoning komt te staan. Op onze parken hebben wij kavels aan het water, aan de heide of aan de bosrand.. de keuze is aan u! Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek met een van onze salesmanagers aan of kom langs.


Resort Brunssummerheide
Akerstraat 153, 6445 CP Brunssum
088-070 8090 (kies optie 4)

Top aanbod
 

Hackfort

Van een particulier nu in de aanbieding een type Hackfort met drie slaapkamers, ruime badkamer, separaat tweede toilet,...

175.000,00
 

Velthorst de Luxe

Van particulier: prachtige 4 pers. vakantiewoning compleet met kavel grond !!

125.000,00