Laden...

Resort De Biesbosch

Water, haven, mooie natuur, centraal gelegen en heel veel vakantieplezier!

Resort De Biesbosch ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren, ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied “De Hollandse Biesbosch” in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op dit resort staan mooie, gloednieuwe bungalows, u kunt er heerlijk zwemmen in een prachtig buitenzwembad en gebruik maken van tennisbanen en speelvoorzieningen voor kinderen. Een groot horeca- en wellnesscomplex met sauna’s, fitnessruimtes, een restaurant, bar en recreatiezaal maken het park compleet. Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Resort De Biesbosch u kan bieden!

 

 
 
 

Uniek watersportgebeid

Resort De Biesbosch heeft een prachtige jachthaven. Gelegen op de kruising van het Hollands Diep en de Dordtse Kil is het een ideale uitvalsbasis om bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied de Biesbosch te ontdekken.280 Ligplaatsen
De jachthaven heeft 280 ligplaatsen aan perfecte steigers en is ook voor passanten toegankelijk. Dit biedt u de kans om tijdens uw vakantie in een mooi chalet uw boot mee te nemen en hiermee leuke uitstapjes te maken. De prachtige jachthaven ligt vol met prachtige zeiljachten. Niet zo vreemd, want Resort De Biesbosch is een perfecte basis om optimaal gebruik te kunnen maken van het unieke watersportgebied!


Wat te denken van leuke watersportactiviteiten, zoals vissen, surfen of met de speedboot het Hollands Diep op!

Watersportgebied
In de directe omgeving is Nationaal Park de Biesbosch te vinden. Hier hebt u de mogelijkheid om nog meer te genieten van dit unieke watersportgebied!

 
 
 

Avontuurlijk vermaak

Op het park is er voor kinderen een mooie speeltuin aanwezig, met een groot springkussen, klimtoren met glijbanen, schommel en levend schaak-/damspel.

Buitenzwembad
Gedurende de zomer maanden wordt er gezorgd voor animatie voor de kinderen en is ons buitenzwembad geopend. De kinderen kunnen lekker spelen in een kinderbad en voor de oudere is er een diep zwembad.

Bij de receptie hebt u de mogelijkheid om fietsen te huren. Tevens vindt u hier mooie fietsroutes en zijn er fiets- en wandelkaarten van de Hollandse Biesbosch verkrijgbaar. Indien u over een boot beschikt, dan kunt u deze in de jachthaven leggen. Vanuit de jachthaven vaart u zo de Hollandse Biesbosch in. Mocht u niet over een boot beschikken en toch de Hollandse Biesbosch over het water willen bezoeken, dan zijn er op circa 15 minuten rijden diverse rederijen waarbij u prachtige rondvaarten kunt maken.

 
 
 

Nationaal park De Biesbosch

Recreatie- en Watersportcentrum De Biesbosch ligt nabij Nationaal Park De Biesbosch. Het Nationaal Park De Biesbosch is met zijn diverse rivieren, eilanden, kleine en grotere kreken een groen doolhof.

Zoetwater getijdengebied
Het gebied is één van de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land. Bovendien is het een van de weinige nog bestaande zoetwater getijdengebieden in Europa.

Moerasbossen
De begroeiing bestaat grotendeels uit wilgenbossen, ontstaan dankzij het doorschieten van voormalige grienden. Deze moerasbossen worden afgewisseld met graslanden en verruigde rietvelden. Op Nationaal Park De Biesbosch komen veel dieren en plantsoorten voor. U kunt lekker wandelen door de natuur en diverse georganiseerde tochten maken.

 
 
 

Gloednieuwe vakantievilla’s met ideale ligging voor uitstapjes

Resort De Biesbosch is een perfecte uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes. Dordrecht is een gezellige havenstad en één van de oudste steden van Nederland.1000 Monumenten
De stad heeft een mooie, historische binnenstad die beschut ligt tussen machtige rivieren en waar, dankzij de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, het rijke verleden goed is terug te vinden.

Deltawerken
Rotterdam ligt vlakbij en heeft veel te bieden, van spectaculaire architectuur tot de wereldberoemde haven. Maar ook Breda, waar u gezellig kunt winkelen, en de provincie Zeeland zijn gemakkelijk te bereiken. Naast de mooie Zeeuwse stranden en steden kunt u ook de Deltawerken bezoeken: een indrukwekkend dagje uit!

 

 

Recreatiewoningen en kavels op maat

EuroParcs heeft een ruime keuze aan recreatiewoningen. Echter is een recreatiewoning op maat ook geen probleem. Wij bespreken alle opties en mogelijkheden graag met u. U heeft bij EuroParcs uiteraard ook een vrije keuze in de locatie waar uw recreatiewoning komt te staan. Op onze parken hebben wij kavels aan het water, aan de heide of aan de bosrand.. de keuze is aan u! Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek met een van onze salesmanagers aan of kom langs.
 

Resort De Biesbosch
Rijksstraatweg 186, 3316 EJ Dordrecht
T 088-070 8090 (kies optie 2)

Top aanbod
 

Hackfort

Van een particulier nu in de aanbieding een type Hackfort met drie slaapkamers, ruime badkamer, separaat tweede toilet,...

175.000,00
 

Velthorst de Luxe

Van particulier: prachtige 4 pers. vakantiewoning compleet met kavel grond !!

125.000,00