Monarch Recreatie BV

Berkel

 

Omschrijving

Één van onze productlijnen is de Berkel. De naam Berkel kent zijn herkomst van het riviertje die meanderend door het prachtige landschap in de buurt van Landgoed Ruighenrode te vinden is. 

De Berkel is een basis model die zich kenmerkt door zijn praktische indeling en comfortabele afwerking.. De oppervlaktes lopen op van 40m2 tot 45m2, maar zijn naar wens aan te passen en natuurlijk ook groter uit te voeren.

De vakantiewoning biedt in eerste instantie net zoals elke vakantiewoning van Monarch Recreatie een scala aan mogelijkheden. De berkel van 40m2 bied met 2 slaapkamers gemakkelijk ruimte voor 4 personen. Door de plaatsing van de keuken aan de lange zijde, blijft er een ruime woonkamer en gescheiden zithoek over.

De keuken is uitgerust met alle gemakken van deze tijd, waardoor u ook op vakantie heerlijk kan genieten van een uitgebreide maaltijd en achteraf niet hoeft af te wassen!

De badkamer heeft een mooie douchecabine, luxe wastafel.

De buitenafwerking is van hoogwaardig en duurzaam materiaal die onderhoudsarm is. En door de kunststof kozijnen hoeft u zich geen zorgen te maken om schilderwerkzaamheden.

Voor meer informatie over type de Berkel, kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

 

Kenmerken

StatusNieuw
 

Vraagprijs

 
 

Meer informatie over deze woning?