Zoals al aangegeven begint het maken van een keuze uiteraard al thuis of waarschijnlijk op het moment, dat u zelf vakantie viert of één van uw vrienden terug komt met de verhalen van hun fijne vakantie.
Belangrijk is hierbij de locatie en de mogelijkheden op en rond een resort. Dit is natuurlijk van belang, zowel bij het eigen gebruik van het chalet of vakantiewoning, maar zeker ook bij de verhuurmogelijkheden van uw chalet indien u deze wenst te verhuren via de verhuurorganisatie van EuroParcs.

Een belangrijke beslissing dus en het is daarom van groot belang, dat u op locatie uw keuze kunt bepalen v.w.b. de ligging van een kavel grond en het type chalet. Het is immers van groot belang, dat uw beslissing ook daadwerkelijk de juiste beslissing is.

Monarch Recreatie heeft een goede relatie met EuroParcs. EuroParcs biedt een ruime keuze uit verschillende kavels grond voor de verschillende type chalets of vakantiewoningen, zowel in het bos als aan het water.
In het prachtige heuvellandschap is het Limburgse land of aan het woelige water van Dordtse Kil en Holland Diep direct gelegen aan het unieke natuurgebied van de Biesbosch. Maar laten we niet vergeten het schitterende coulisselandschap in de Achterhoek of de typische Zaanse uitstraling van het park in De Rijp direct gelegen aan het Noord-Hollandskanaal. Allemaal met hun eigen karakter en uitstraling.

Kortom, het wordt zeker geen gemakkelijke keuze!

Maar EuroParcs is altijd een goede keuze!!

Kijk voor meer informatie gerust op: www.europarcsverkoop.nl