Oost-Graftdijk en omgeving,wereldberoemde attracties en heel veel waterplezier!

In de omgeving van Resort De Rijp kunt u zich prima vermaken. Toeristen van over de hele wereld kunnen er over meepraten! Zo is er de Zaanse Schans met haar vele molens, het dorp Edam met haar kaasmarkt en Enkhuizen met het Zuiderzeemuseum. Volendam, het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer, is een toeristisch topper en natuurlijk niet te vergeten: Amsterdam! En wat dacht u van de vele fietsroutes in de buurt, dan zie je de omgeving op z’n best en kunt u bijvoorbeeld het prachtige duinlandschap langs de Nederlandse kust of de wereldberoemde polders ontdekken. Ook voor kinderen is er veel te beleven in de omgeving. Tussen Alkmaar en Bergen ligt speelderij De Batavier. Het speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Midden tussen de bomen glijd je van een echte ouderwetse hoge glijbaan en zit je met z’n allen op de familieschommel. In de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn valt meteen de reuzenboom op die uitnodigt om er in te klimmen en te klauteren. Daarnaast is hier ook een overdekt speelparadijs. Kortom, genoeg vertier voor iedereen!

Authentiek

In een karakteristiek polderlandschap, grenzend aan het Noord-Hollands kanaal, vindt u Resort de Rijp. Gelegen in Oost-Graftdijk, op korte afstand van Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

Waterrijk vakantiepark
EuroParcs is er trots op dit schitterende “waterrijke vakantiepark” aan te kunnen bieden. Karakteristiek voor dit project is dat daarbij wordt aangesloten op de historie van de regio.

Zaanse stijl
Dat houdt in: een Zaanse stijl met die karakteristieke groen geschilderde houten buitenkant. Verder zijn er op het resort voorzieningen zoals: receptie, binnenzwembad, wellness, horeca, buitenzwembad, tennisbanen en speeltuinen.

Zaanse vakantievilla’s

De Zaanse vakantievilla’s, waarvan de eerste reeds zijn opgeleverd, zijn bijzonder in architectuur en formaat. Zaanse woningen van dit formaat vind je eigenlijk alleen terug op de Zaanse Schans, want ze worden na anno 2011 niet of nauwelijks meer gebouwd en zeker niet in de aantallen (ruim 200) waarin dat gebeurt op Resort De Rijp.

Waterrijk landschap

Resort De Rijp ligt direct aan het Noordhollandsch kanaal en het Alkmaardermeer. Bovendien ligt de Noordzeekust, het IJsselmeer en Amsterdam op nog geen half uur afstand. Met andere woorden: dit resort is een prima uitvalsbasis voor een dagje vaarplezier.
Daarnaast is er een uitgebreid wandel- en fietsroutenetwerk.

Diversiteit in cultuur en landschap
Het Noord-Hollandse landschap biedt ook meer dan voldoende afwisseling om van een dagje uit een heuse eyeopener te maken: nergens anders zijn cultuurverschillen binnen een provincie zo groot als in Noord-Holland. Proef de nostalgisch en tegelijk ondernemende sfeer in het historische vissersdorp Volendam, ervaar de gemoedelijke mentaliteit in het werelderfgoed Beemster en het met zeventiende eeuwse huizen gedecoreerde De Rijp of proef de bruisende stemming aan de Noord-Hollandse kuststreek: het ligt allemaal binnen een half uur rijafstand.

Amsterdam
De dichtstbijzijnde stad is Alkmaar, bekend ook van zijn historie en de wekelijkse kaasmarkt. Daarnaast ben je echter ook in een half uur tijd in Amsterdam met zijn fraaie grachtengordel. Aanraders zijn verder de plaatsen aan de vroegere Zuiderzee (thans IJsselmeer): naast Volendam zijn dat Edam, Monnickendam, Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Stuk voor stuk plekken met een prachtige architectuur, fraaie vergezichten over het water en goede horecagelegenheden met terras aan het water.

Recreatiewoningen en kavels

EuroParcs heeft een ruime keuze aan recreatiewoningen. Echter is een recreatiewoning op maat ook geen probleem. Wij bespreken alle opties en mogelijkheden graag met u. U heeft bij EuroParcs uiteraard ook een vrije keuze in de locatie waar uw recreatiewoning komt te staan. Op onze parken hebben wij kavels aan het water, aan de heide of aan de bosrand.. de keuze is aan u! Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek met een van onze salesmanagers aan of kom langs.


Resort De Rijp
Groenedijk 6, 1487 ME Oost-Graftdijk
T 088 070 8090 (kies optie 6)