Monarch Recreatie BV
Monarch Recreatie

Monarch Recreatie

Chalets op de mooiste locaties!

Bekijk aanbod

Ruime keuze vakantiewoningen

Ruime keuze vakantiewoningen........van comfortabel tot volledige luxe, op maat gemaakt!!

Daarnaast biedt Monarch Recreatie, als verkooppartner van EuroParcs, u een ruime keuze uit de verschillende vakantiewoningen. Van klein naar groot, van comfortabel tot zeer luxe uitgevoerd, van modern tot traditioneel en ook geschikt voor onze mindervalide klanten.

Monarch Recreatie heeft op de resorts van EuroParcs een ruim aanbod van showmodellen klaar staan, zodat u ook direct de sfeer en ambiance kunt proeven die er op deze parken heerst. Kiest u voor één van de showmodellen, dan zal de oplevering diezelfde week nog plaats kunnen vinden! Maar ook als u kiest voor nieuwbouw zal de levertijd zeer kort zijn. Dit zodat u direct genieten van uw vakantiewoning of dat uw investering direct rendement op kan leveren.

Het is voor u als (potentieel) eigenaar belangrijk dat u weet hoe de werkwijze van EuroParcs is ten aanzien van verhuur en resort. De aankoopadviseur van Monarch Recreatie zal u kennis laten maken met de eindverantwoordelijke op het resort, dit kan zowel de hoofd receptie en of parkmanager zijn. Deze mensen kunnen u inlichten over de werkwijze van het park en met welke personen u contact op kan nemen indien u informatie van het resort verlangt.

Met name voor de eigenaren waarvan het chalet of de vakantiewoning in de verhuur wordt opgenomen, is dit vaak een belangrijk aspect. De aankoopadviseurs van Monarch Recreatie zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden op het resort en kunnen u goed informeren omtrent de bouw- en verhuurmogelijkheden van de vakantiewoning.

Deze aankoopadviseurs van Monarch Recreatie zorgen dat de verdere oplevering van uw chalet en of vakantiewoning wordt afgehandeld en er afspraken worden gemaakt met de notaris en andere betrokken partijen.

Kortom, alles wordt voor en met u geregeld!

Dat is pas zorgeloos genieten!!