Een recreatiewoning aanschaffen (midden) in Giethoorn, Monarch Recreatie biedt u deze kans!

Vakantiepark Giethoorn bied u nu een prachtige aanbieding om de lente mee in te luiden!

Klik op de tekst om naar de website te gaan en boek u vakantie met korting nu. 

Een vakantiewoning in het prachtige Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Het is met Monarch Recreatie mogelijk, want in samenwerking met Vakantiepark Giethoorn worden nu in het midden van Giethoorn recreatiewoningen aangeboden. Vakantiepark Giethoorn, het nieuwe project van Monarch Recreatie op een unieke locatie. Voor uw eigen vakantiewoning of een goed renderende investering kunt up op Vakantiepark Giethoorn terecht. Op dit park kunt u een ‘Waterlodge’ kopen om volledig in de verhuur te doen, om hem puur voor eigen gebruik in te zetten of voor een combinatie van beiden te kiezen. Als investeerder is het op Vakantiepark Giethoorn te kiezen voor een netto gegarandeerd rendement! Vakantiepark Giethoorn, wil u als investeerder belonen met dit gegarandeerde rendement.

Vraag hier de brochure aan voor meer informatie.

Maar ook voor de vakantieganger die zijn tweede woning in Giethoorn zoekt is het mogelijk om een recreatiewoning aan te schaffen. Op het park vindt u woningen vanaf €99.500 tot €189.500, voor ieder wat wils!

De woningen zijn uit te breiden met het zogenaamde luxe pakket, hierbij kunt u kiezen voor verschillende uitbreidingen, zoals sfeerhaard, sauna, sloep en sunshower. Deze opties maken de woning wellicht voor u of voor de huurder van de woning nog interessanter!

-

Vakantiepark Giethoorn

Met de ingang gelegen aan het ‘Binnenpad’, de enige doorgaande verbinding over het land in Giethoorn, is het makkelijk te bereiken. En vele parkeermogelijkheden zijn om de hoek, voor u als investeerder of gebruiker is het mogelijk om hier gratis gebruik van te maken!

Het park beschikt over een eigen horeca waar u heerlijk een hapje kunt eten of een drankje nuttigen. En met de woning direct gelegen aan het water vaart u zo de Bovenwijde op. Vanuit de Bovenwijde kunt bijvoorbeeld Smits Paviljoen bereiken, een begrip in Giethoorn en haar omgeving.

Bezoek ook de website van Vakantiepark Giethoorn voor meer informatie omtrent de huur en verhuurmogelijkheden. Ook wordt op hun website alles verteld over het park de faciliteiten en de omgeving van het park.

Op de website van Vakantiepark Giethoorn is nog veel meer informatie te vinden.